Napelemrendszer vállalkozások számára

A napelemrendszerek egyre népszerűbbek, és egyre több vállalkozás érdeklődik irántuk. A napenergia használata ugyanis számos előnnyel jár a vállalkozások számára.

Megtérülési példa
   30 kWp napelemrendszer
   ~33.000 kWh éves termelés
   ~10.000.000, - Ft beruházási költség
   akár 60, - Ft / kWh villamosenergia ár 5 évre kalkulálva
   A fenti példa nem minősül ajánlatnak!

Egy napelemrendszer, nem csak 5 évig termel, így a fenti példából kiindulva, 20 éves időtávon sokkal többet termel a rendszer, mint a beruházási költség.
 

Napelemrendszer előnyei vállalkozása számára

Költségcsökkentés
A napelemrendszerek segítségével a vállalkozások jelentősen csökkenthetik az energiafelhasználásukból származó költségeket. Az elmúlt 2 év alatt az áram ára többszörösére emelkedett. Csökkentse a jelenlegi áramár változásban lévő kockázatokat saját megtermelt, előre kiszámítható napelemrendszerrel megtermelt árammal.
Egy napelemrendszer, nem csak 5 évig termel, így 20 éves időtávon sokkal többet termel a rendszer, mint a beruházási költség.

Fenntarthatóság
A napelemrendszerek használata környezetbarát megoldást jelent. A károsanyag-kibocsátás csökkentésével hozzájárul a környezetvédelemhez, és segít a vállalkozásoknak környezettudatosabb imázst kialakítani.

Függetlenség
A napelemrendszerek segítségével a vállalkozások függetlenebbek lesznek az áramszolgáltatóktól, és jobban képesek lesznek kontrollálni az energiaköltségeiket.

Értékemelő hatás
A napelemrendszerek telepítése értéknövelő hatást is eredményezhet a vállalkozások számára. A napelemek telepítése növelheti az ingatlan értékét, és vonzóbbá teheti az ügyfelek számára.
Egy változóval kevesebb, egy gonddal kevesebb!

Lépjen kapcsolatba velünk!

amint kínálunk

Tervezés

Helyszíni felmérés alapján egyedi igényre tervezzük a napelemrendszert.

Ügyintézés

Áramszolgáltatói igénybejelentéstől a készre jelentésig intézzük az ügyintézést.

Garancia

Folyamatos karbantartás mellett 10-25 év gyártói garancia a telepített rendszerekre.

Napelemrendszer vállalkozások számára

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!